Over Van Hemert Installatiebedrijf

Installatiebedrijf Van Hemert in Nederhorst den Berg is een gerenommeerd bedrijf dat ruim 50 jaar bestaat. Sinds 1 augustus 2008 is het bedrijf samen gegaan met Loodgietersbedrijf Dick Hendriks in Almere. Dit bedrijf bestaat al ruim 30 jaar en heeft dan ook goede naam op het gebied van Service & Kwaliteit. Installatiebedrijf Van Hemert en Loodgietersbedrijf Dick Hendriks zijn gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van centrale verwarmings-installaties, sanitaire loodgieterswerkzaamheden en overige technische installaties. Zowel particulieren als ondernemingen kunnen bij ons terecht.

Ons werkgebied!

Het werkgebied is Nederhorst den Berg (Gemeente Wijdemeren), ‘t Gooi en Flevoland met een gebied daaromheen met een straal van circa 25 kilometer.

Vacatures

Gezocht: Allround CV-monteur m/v.
De werkzaamheden zijn voornamelijk bij particulieren en bestaan uit het onderhouden en plaatsen van cv-ketels, verhelpen van storingen, aanleggen van cv-installaties en kleine loodgieterswerkzaamheden. Het werkgebied is regio Flevoland e.o.

Lees meer >>

Onze Showroom

Van Hemert Installatiebedrijf heeft ook een showroom die u kunt bezoeken en vragen kunt stellen aan een van onze mederwerkers.

Openingstijden:

Maandag t/m donderdag * : 08:30 uur – 16:45 uur
Vrijdag * : 08:30 uur – 16:00 uur
Zaterdag en Zondag : Gesloten

* = Lunchpauze van 12.30 uur t/m 13.00 uur.